Connect with OKKERSE on Linkedin

Bas van Dijen

b.vandijen@okkerse-schop.nl

06 229 17 031


Bas studeerde Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en werd in 1994 beëdigd als advocaat. Als partner is Bas sinds 2014 voorzitter van de maatschap van Okkerse & Schop Advocaten. Daarnaast is hij voorzitter van de sectie insolventierecht en is tevens lid van de sectie ondernemingsrecht.

Op het gebied van het insolventierecht heeft Bas zich gespecialiseerd met behulp van de INSOLAD opleiding en volgende daartoe onder meer met succes de specialisten opleiding Grotius Vennootschaps- en Ondernemingsrecht. Voor de sectie ondernemingsrecht houdt hij zich bezig met aandeelhoudersgeschillen, het begeleiden van aandeelhouders, bestuurders, commissarissen en vennootschappen in onderhandelingen en overnames. Daarnaast is hij bedreven in het intellectuele eigendomsrecht, waarbij hij regelmatig klanten bijstaat op het gebied van het merken- en auteursrecht. Hij is voorts een van de contractspecialisten van Okkerse & Schop Advocaten.

Bas is vele jaren secretaris van de Bedrijfskring Lelystad geweest en is thans secretaris van de Stichting Flevopenningen en is lid van de Vereniging Insolventierecht advocaten INSOLAD. Buiten het werk is Bas al jaren een fanatiek voetballer en trainer van het G voetbalteam Amstelveen Heemraad.

De cliënten van Bas zijn erg tevreden. Uit hun reacties blijkt dat ze hem inhoudelijk sterk vinden en het fijn vinden dat hij snel reageert en bovendien altijd meedenkt vanuit het perspectief van de ondernemer. Bent u nieuwsgierig geworden naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan hier meer >>