Connect with OKKERSE on Linkedin

Klanten vertellen

Bij Okkerse & Schop Advocaten werken we graag samen met onze cliënten aan creatieve oplossingen. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Testimonials
 

 _
 _
 _
Compassie, rust, inzicht, inzet, doortastendheid en kennis. Dat zijn de kernwoorden waarmee ik de prestaties van meester Falkena in onze zaak nog het beste kunnen samenvatten. Met het belang van de kinderen voorop is zij voor ons aan het werk aangegaan en waar ik meer dan eens wakker lag over de mogelijke uitkomsten heeft zij ons er doorheen gesleept. Ik ben meer dan tevreden en beveel Okkerse & Schop Advocaten, alsmede meester Falkena in het bijzonder dan ook aan een ieder aan.
Groet, Karin
 _
 _
 _

Mevrouw Kleerebezem is een echte professional.
Zij praat met de klant en begrijpt de klant ook. Zij komt afspraken na en houdt zich aan de planning. Ze is altijd bereid om de cliënt te helpen.
Een heel goede advocaat en een professioneel voorbeeld.
 _
 _
 _

Mevr. M. Falkena heeft ons als cliënt bijzonder goed en vakkundig bijgestaan in het proces. Door haar vakkundigheid en doortastende vermogen zijn de beoogde resultaten ook geboekt. Mevr. M. Falkena gaf goed weer wat de reële mogelijkheden waren in het proces, maar tevens ook op welke fronten er mogelijke risico’s waren. Zodoende hebben wij als cliënt ten alle tijden een goed beeld gehad van het gehele proces.

Tevens is mevr. M. Falkena een vriendelijk en openstaande dame die op een juiste manier ons als cliënt bijgestaan zonder het reële uit het oog te verliezen.
Martijn
 _
 _
 _
Ymere
"Sinds een jaar of vijf is er een prettige samenwerking met Okkerse & Schop Advocaten. De deskundigheid, doortastendheid en precisie waarmee gewerkt wordt  is opvallend. Als wij een zaak uit handen geven aan Okkerse & Schop Advocaten worden wij ontzorgd. Dat is prettig want dat geeft ruimte om andere klussen op te pakken. Het is ook prettig dat goed wordt aangevoeld wanneer er overleg nodig is in een bepaalde kwestie of afwegingen moeten worden gemaakt.
Voor Ymere is het ook van belang dat een advocaat een verlengstuk is van de eigen organisatie en dat wij ons kunnen vinden in de werkwijze en normen en waarden die een rol spelen bij de behandeling van een zaak. Ook dat is een aspect waar wij meer dan tevreden over zijn in de samenwerking met Okkerse & Schop Advocaten."

Annemarie Huizenga | Juridisch Adviseur

 _
 _
 _
A.S.F. Fischer BV
“Okkerse en Schop Advocaten is een advocatenkantoor dat bij ons bedrijf past. De mensen die er werken zijn prettig in de omgang en deskundig op hun vakgebied. In de jarenlange samenwerking hebben zij de belangen van A.S.F. Fischer BV altijd met meer dan volledige inzet verdedigd. Op die manier hebben zijn hun steentje bijgedragen aan het succes van onze organisatie.”
Arnoud Booij | Algemeen directeur

 _
 _
 _

Pinlock
“Met Bas van Dijen is het uitzonderlijk prettig samenwerken; hij is vakinhoudelijk sterk en denkt altijd mee vanuit het perspectief van de ondernemer.” 
Managing Director Pinlock

 _
 _
 _
Giant
“De bikes van Giant veroveren de harten van mensen die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken. Giant biedt hen een vertrouwde basis op elke weg en/of pad dat voor hen ligt. In Okkerse & Schop Advocaten heeft Giant een betrouwbare partner gevonden die persoonlijk betrokken is en doelgericht te werk gaat, wat goed aansluit bij onze filosofie. Wij laten ons al jaren door Bas van Dijen adviseren bij juridische kwesties. Graag bericht ik over Bas. Bas is voor ons makkelijk bereikbaar en reageert inhoudelijk snel en adequaat. Bas handelt eventuele kwesties pragmatisch en efficiënt af.“
Eric Ramaekers | Giant Europe B.V.

 _
 _
 _
Edelman
"De wereld mooier maken, warmer en gezelliger is de missie van Edelman. Dat vertaalt zich in een strategie waarbij wij klanten ontzorgen met superieure service, kwaliteit en professionaliteit. Helaas hebben we ook regelmatig juridische kwesties te managen waarbij wij partners zoeken die passen in onze filosofie. Ontzorgen en professionaliteit zien we ook terug bij Okkerse & Schop Advocaten. Om die reden werken we inmiddels al wat jaren samen. Met Sjakko van Raaijen en Bas van Dijen hebben we een korte lijnen. In hen vinden we betrouwbare en ter zake kundige adviseurs, die echt met ons meedenken en snel en adequaat inspringen op onze vragen en behoeften. En, ook niet onbelangrijk, die zaken voor ons winnen." 
Ronald van Veen | CEO Edelman

 _
 _
 _
ReflexSystems
"Okkerse & Schop Advocaten is voor ReflexSystems een belangrijke partner. Het is ons gezamenlijk streven om (juridische) issues te voorkomen. Sjakko van Raaijen helpt ons daar al jaren naar tevredenheid bij. Een basis onderdeel hiervan is dat Okkerse & Schop Advocaten ons helpt onze contracten, voorwaarden en situatie afhankelijke overeenkomsten op orde te hebben. Daarnaast ervaren wij veel meerwaarde in de daadwerkelijk juridische afhandeling van dossiers die onverhoopt niet anders dan via de rechter opgelost kunnen worden en bij zaken als informatie voorziening bij actuele vraagstukken als de GDPR/AVG." 
Quintijn Knepper | Operationeel Directeur

 _
 _
 _
Iscal Sugar
“Als MKB in de regio zijn weer erg tevreden over de samenwerking met Okkerse & Schop Advocaten in verband met  de snelle reactie op al onze vragen en de duidelijke antwoorden en adviezen die wij krijgen. Als kleiner bedrijf met 70 tot 80 fte komt er ook vaak emotie om die hoek kijken die een duidelijk zicht kan vertroebelen. Sjakko helpt het zakelijk te houden en bij de kern te blijven, zonder het oog voor het menselijke te verliezen. Voor ons is Okkerse & Schop Advocaten onmisbaar.”
Jan-Arent de Vos van Steenwijk |  General manager

 _
 _
 _
Forms Broker Group BV
“Okkerse en Schop Advocaten is een kantoor met zeer ervaren advocaten. We hebben al jaren een goed en informeel contact met Sjakko van Raaijen. Zijn hulp bij het oplossen van juridische vraagstukken is accuraat, snel en vakbekwaam. Men is duidelijk naar de klant toe met betrekking tot de mogelijkheden en kosten. De prijs- kwaliteitsverhouding is absoluut top! Okkerse en Schop Advocaten is het aanbevelen waard!”
Leo van Sunder | Directeur

 _
 _
 _

Woningstichting GoedeStede
“Als ik naast Tom Mulder in de rechtbank zit, voel ik mij altijd zeer relaxed. Ik weet dat hij scherp is, de zaken goed heeft voorbereid en niets aan het toeval overlaat. Dit, in combinatie met zijn parate kennis over het dossier en de rechtspraak, maakt dat hij stevig is over onze standpunten. Daardoor winnen we veel zaken. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je als opdrachtgever nauw samenwerkt met het kantoor om alle relevante feiten vooraf op tafel te krijgen. Die samenwerking verloopt overigens zeer adequaat.” 
Gerdien van der Ent | Manager Wonen

 _
 _
 _

Ford dealer Schurer-Kamphuis
“Bij Okkerse en Schop Advocaten ben je geen dossier. Wanneer u besluit contact op te nemen met de advocaten van Okkerse en Schop, dan maakt u een juiste keuze. Zij hebben oog voor mensen. U bent bij hen geen dossier en zij verliezen de achterliggende belangen niet uit het oog. Dat is waar het bij juridisch advies om draait. Onze advocaat houdt ons altijd op de hoogte van de vorderingen die er gemaakt worden en helpt ons te ontzorgen van het probleem. In het bijzonder Sjakko van Raaijen: afspraken worden goed na gekomen, transparante communicatie, en uitmuntende kennis op gebied van Ondernemersrecht zijn kenmerkend voor hem.”
Evert Schurer | Directeur