Connect with OKKERSE on Linkedin

Schuldhulpverlening voor ondernemers is één van de rechtsgebieden waarin Okkerse & Schop Advocaten zich heeft gespecialiseerd. Ook hierin zijn wij doeltreffend, verrassend en persoonlijk betrokken. Om de kwaliteit van onze dienstverlening op een hoog peil te houden vinden wij het belangrijk dat we regelmatig gecontroleerd worden door de NVVK.

Onlangs is er door Sijtsmanagement een audit uitgevoerd op ons kantoor. Na een spannende dag waarin we uitgebreid hebben gesproken met de auditor,  enkele vragen hebben beantwoord en onze dossiers hebben laten controleren rolde er een prachtig rapport uit. Wij zijn bijzonder trots dat we wederom het certificaat in ontvangst mogen nemen, waarbij er geen herstelpunten zijn geconstateerd en waarbij we een welgemeend compliment hebben ontvangen.

De eindconclusie van deze audit is duidelijk:

Okkerse en Schop advocaten voert al meer dan een decennium schuldhulpverlening voor ondernemers uit. Er is mede door de corebusiness van ondernemingsrecht veel kennis aanwezig die voor de dienstverlening van aanvullend belang is. Een totaalpakket zou je kunnen zeggen. De voorbereiding van Okkerse en Schop op de audit was net als bij de eerste audit uitstekend. Alle documenten en informatie was overzichtelijk in een paar ordners beschikbaar. De wijze van uitvoering van schuldhulpverlening aan ondernemers is prima te noemen. Men gaat tot het uiterste om de ondernemer weer op de rit te helpen. Bij de eerste audit waren er slechts 2 herstelpunt B, bij deze audit heeft auditor geen enkel herstelpunt kunnen constateren, een compliment voor de organisatie!

Auditor is van mening dat Okkerse en Schop volledig voldoet aan alle eisen van de audit NVVK 2018 en per direct het certificaat van de audit 2018 in ontvangst mag nemen.