Connect with OKKERSE on Linkedin

Raoul Boonstra

r.boonstra@okkerse-schop.nl

036 5346220


Raoul heeft na zijn studie Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam besloten door te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Na het succesvol verlopen Schakelzone Recht traject is Raoul op dit moment bezig met de master Arbeidsrecht. Raoul hecht er waarde aan om naast zijn studie werkervaring op te doen in het werkveld. Sinds april 2017 is Raoul aan de slag gegaan bij Okkerse & Schop Advocaten als juridisch medewerker binnen de sectie schuldhulpverlening.

Binnen de sectie schuldhulpverlening staat Raoul (ex-)ondernemers bij die in financiële moeilijkheden verkeren. Gezamenlijk met de (ex-)ondernemer zoekt Raoul naar mogelijkheden om de financiële problemen op te lossen. Het geeft Raoul enorm veel voldoening om deze (ex-)ondernemers bij te staan in hun zoektocht naar een schuldenvrije toekomst.

Raoul besteedt zijn vrije tijd voornamelijk aan voetbalactiviteiten en zijn vrienden. Naast zijn lidmaatschap bij een zaalvoetbal- en veldvoetbalvereniging is hij ook als vrijwilliger actief als bestuurslid, leider en scheidsrechter. Ook het bezoeken van (internationale) voetbalwedstrijden behoort tot de favoriete activiteiten van Raoul.