Connect with OKKERSE on Linkedin

Tom Mulder

t.mulder@okkerse-schop.nl

06 533 96 478


Na afronding van zijn HEAO-opleiding, waarbij hij is afgestudeerd in de studierichtingen Bedrijfseconomisch Juridisch en Human Resources Management, heeft Tom een verkorte studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen gevolgd. Gedurende en na zijn studie is Tom een aantal jaren als gerechtssecretaris werkzaam geweest bij de Rechtbank Zwolle-Lelystad. Tom maakt deel uit van de sectie vastgoedrecht.

Het huurrecht en het civielrechtelijk deel van het bouwrecht behoren tot zijn aandachtsgebied. Op het terrein van huurrecht houdt Tom zich bezig met zowel het woonruimte- als bedrijfsruimterecht en staat hij met name verhuurders (waaronder woningcorporaties) bij.

Binnen het bouwrecht is Tom gespecialiseerd in het adviseren en procederen over contracten als ook aansprakelijkheidsvraagstukken tussen de bij de bouw betrokken partijen. Hij heeft daarnaast veel kennis en ervaring op het gebied van het appartementsrecht waarbij hij veelvuldig optreedt voor Verenigingen van Eigenaars, VvE-beheerders en appartementseigenaren.

Op het gebied van het verzekeringsrecht houdt hij zich met name bezig met het bouwtechnisch verzekeringsrecht (waaronder CAR-, AVB- en werkmaterieelpolissen), alsmede het aansprakelijkheidsrecht in de breedste zin van het woord. Hierbij wordt veelvuldig, doch niet uitsluitend, opgetreden voor verzekeraars.

Tom heeft de door de Vereniging van Huurrecht Advocaten georganiseerde specialisatieopleiding huurrecht en de specialisatieopleiding onroerend goedrecht van de Grotius Academie met succes afgerond.

Tom geeft regelmatig (inhouse) cursussen, waaronder op het gebied van het huur-, verzekerings- en bouwrecht. Hij is lid van de Beursclub Technische Verzekeringen, de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten en de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Daarnaast is Tom een aantal jaren actief lid geweest van de Juniorkamer Zuidelijk Flevoland en de Junior Chamber International Eemland. Verder is Tom lid van het College van Afgevaardigden van de Nederlandse Orde van Advocaten. Tenslotte is hij lid van de juridische commissie van de KNAC Nationale Autosport Federatie (KNAF).

In zijn vrije tijd is Tom vooral op het racecircuit te vinden. Hij is lid van een businessclub waarbij ondernemers met een racelicentie, op en naast het circuit hun passie voor de autosport delen. Daarnaast rijdt Tom graag op de racefiets.

Door zijn betrokkenheid, ruime proceservaring en het feit dat hij altijd voor het maximale resultaat gaat, werken cliënten graag met Tom samen. Lees hier meer over ervaringen van cliënten. >>