Connect with OKKERSE on Linkedin

Okkerse & Schop Advocaten is voornamelijk gericht op de ondernemingsrecht praktijk en bestaat uit een dynamisch team van gespecialiseerde advocaten. Sterk verankerd in de samenleving en met inmiddels 17 advocaten en een vijftal juridisch medewerkers in ruim 30 jaar uitgegroeid tot het grootste advocatenkantoor in de regio Flevoland.

Wij werken in Almere vanuit een kantoor langs de A6. In Lelystad zijn wij in het centrum gevestigd. Een uitgebreid overzicht van rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn, vind je op de website bij het onderdeel rechtsgebieden. Het accent ligt bij ons kantoor op de ondernemingsrecht praktijk.

Naast kwaliteit van onze dienstverlening vinden wij een prettige werksfeer en collegialiteit heel belangrijk. Wij hebben een succesvol kantoor met een open en informele cultuur, een gezonde ambitie, goede work-life balance, interessante klanten en wij bieden volop kansen voor professionals die op zoek zijn naar een uitdaging.

Ervaren advocaat medewerker (m/v) Ondernemingsrecht

20-11-2016
Wij bieden een mooie baan op een leuk kantoor met een professionele organisatie. Wij verwachten van jou ervaring in de transactie praktijk en in het procederen over overnamegeschillen, een uitstekende kennis van het verbintenissenrecht en aantoonbare belangstelling voor het opstellen en uitonderhandelen van commerciële contracten.

GEÏNTERESSEERD?
Mail je CV met een toelichting waarom je op deze vacature zou willen ingaan naar b.meijer@okkerse-schop.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sjakko van Raaijen 06 51490374.


Open sollicitatie

04-07-2016
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe advocaten. Open sollicitaties voorzien van CV en motivatie  kun je mailen naar advocaten@okkerse-schop.nl of maak gebruik van ons sollicitatieformulier.


Student stages

04-07-2016
Okkerse & Schop Advocaten biedt studenten Nederlands Recht de mogelijkheid om gedurende 6 tot 8 weken kennis te maken met de advocatuur. Tijdens de stageperiode zul je onder begeleiding en in opdracht van diverse advocaten allerhande werkzaamheden verrichten, zoals het uitzoeken van jurisprudentie, het bijdragen aan concept-processtukken, het meegaan naar zittingen, het bijwonen van besprekingen met klanten en het bijwonen van sectie-overleg en jurisprudentie-bijeenkomsten. Naast de juridische praktijk doe je tijdens deze stage ook ervaring op met kennissystemen in ons kantoor en neem je deel aan de informele activiteiten.

Je stage wordt afgesloten met een mondelinge voordracht over een juridisch onderwerp dat aan het begin van je stage aan je wordt opgegeven. Na afloop van de stage ontvang je een schriftelijke beoordeling.

Heb je interesse? Stuur een mail met een korte motivatie naar advocaten@okkerse-schop.nl, of maak gebruik van ons sollicitatieformulier.